Maja Badovinac

Maja Badovinac po struci je kozmetičarka te ima položen majstorski ispit.

Rođena je 1986.godine u Zagrebu gdje je završila srednju školu Vladimir Prelog, smjer kozmetičar.  Svoja znanja  dodatno je usavršavala u talijanskoj školi mode i dizajna “Callegari” gdje se školovala za vizažisticu te u Aromara centru gdje je završetkom Aroma Akademije stekla naziv spa i wellness terapeuta.

U poliklinici Sinteza radi od 2016.godine gdje samostalno obavlja kozmetičke tretmane lica i tijela te asistira doktorima kod neinvazivnih estetskih tretmana.

Uvijek ju je interesirala zdrava i pravilna prehrana, stoga se educirala u području nutricionizma. U Medeoru vodi nutricionističko savjetovalište te je zadužena da klijentima detaljno objasni planove  pravilne prehrane.

Maja je vrlo precizna, uredna i  odgovorna, brzo usvaja nova znanja te je vrlo pouzdana. Ona je jedno od prvih lica koje vidite ulaskom u Centar Medeor na prijemu pacijenata.

Svojim najvećim dostignućima smatra  položen majstorski ispit za kozmetičarku, stečen certifikat Mesoestetic radionice za mezoterapiju i kemijske pilinge kao i otvaranje vlastitog kozmetičkog salona koji je vodila prije dolaska u polikliniku Sinteza.

Kod kozmetičkih tretmana najviše uživa u radijskoj frekvenciji lica i tijela te kemijskom pilingu kojima pomaže našim klijentima.